Vad är Playsharp?

Aldrig förr har det funnits så mycket spelbolag på marknaden. De flesta delar ut riktigt bra gratiserbjudanden hela tiden. Har du bra koll så kan du hämta dessa gratiserbjudanden dagligen.

 

Gratiserbjudanden?

En gratischans att vinna riktiga pengar helt enkelt, oftast kallas det här för free spins. Detta är något som spelbolagen delar ut när du blir medlem. Du kommer även att få free spins lite då och då efter att du har blivit medlem. Vi förstår att det känns lite konstigt, men det här är spelbolagens sätt att locka nya kunder. Ett kul exempel är den 25 åriga Norska studenten som plockade hem över 100 miljoner via free spins. Detta hände på Betsson och de lade strax efter upp denna video.
 

Låt oss hålla koll åt dig

Det är svårt att hålla bra koll på alla erbjudanden. Playsharp är ett unikt system som sköter det här åt dig. Sluta leta efter dagens free spins och låt oss samla allting på en plats åt dig. Vi samlar inte bara free spins, du som tycker om att spela normalt hittar alltid det bästa erbjudandet för dagen här.

Hur kommer jag igång?

Börja med att registrera dig på de spelbolag som vi har listat på startsidan, klicka bara på "Hämta" så kommer du dit. Du kommer att få free spins och annat kul direkt. Efter att du har registrerat dig så skall du bocka av spelbolaget i listan. På det sättet kan vi skapa en personlig vy till dig. Registrera dig sedan på Playsharp, nu kommer du aldrig att missa free spins igen.